Slovenske reprezentantke in reprezentanti različnih kategorij so se zbrali na pripravah na igrišču Royal Bled Golf, ki ponuja strateško razporeditev, odlično urejene travnate površine in dih jemajoči razgled na Karavanke, Julijske Alpe in slavni blejski grad. Tri dnevni pripravljalni kamp je prišel kot naročen za nadaljevanje tekmovalne sezone v kateri sta bila na programu že dva SLO TOURA.

Kraljevo igrišče na Bledu je najstarejše slovensko igrišče, ki nudi odlične pogoje za trening vrhunskih tekmovalcev. Slovenske reprezentance bodo imela najbolj pomembna tekmovanja v juniju in juliju, ko bodo potekala tudi vsa letošnja evropska prvenstva.

Glavni trener reprezentance Uroš Gregorič je strnil nekaj misli s priprav na igrišču Royal Bled Golf: »Resort Royal Bled nudi vse kar potrebujemo za dobre treninge. Vse elemente kratke in dolge igre smo kombinirali na sodobno oblikovanem vadišču in z igro na igrišču samem. Golf igrišče Royal Bled je bilo odlično pripravljeno in s svojo težavnostjo zahteva od igralcev dolge udarce in zelo natančno patanje. S svojo urejenostjo vedno znova ugotavljamo, zakaj je eno najlepših igrišč v Evropi.«

  

Dogajanje na pripravah I. DEL

 

Dogajanje na pripravah II. DEL

 

Dogajanje na pripravah III. DEL

 

 


Apr 30, 2021