Udeleženci Klubskega pokalnega tekmovanja v generalni kategoriji (bruto in neto), ter udeleženke Pokalnega tekmovanja za seniorke kategorija posamično bruto in neto so v tekmovalni sezoni 2023 poleg priznanj Golf zveze Slovenije, tekmovali tudi za nagrado, ki jo je prispeval pokrovitelj  Hotel Jardin Tecina &Tecina golf.


Z dobro igro in največ točkami so si izjemno priložnost za odkrivanje otoka polnega svetovne dediščine tako prislužili: Grega Gregorinčič (GK Ptuj), ki je v generalni konkurenci bruto zbral 627 točk, Tomaž Mayer (GK Zlati Grič) v neto generalni konkurenci s 410 točkami, Sabina Markoli (GK Ptuj) bruto seniorke s 560 točkami, v neto konkurenci pa je največ točk, 330, zbrala Majda Volavček (GK Zlati Grič).

Vsi štirje lahko za en teden s seboj povabijo še nekoga in uživajo v najljubšem športu, v dobri družbi in doživijo  neprimerljivo izkušnjo. 
Na voljo jim bo igra na golf igrišču Tecina, ki ponuja izjemne poglede na morje. V nagradnem tednu bodo lahko odkrivali čarobne kraje in uživali v izvrstni kulinariki. 
Hotel Jardín Tecina & Tecina Golf je idealen kraj za uživanje. Sprostitev, narava, gastronomija, trajnost in nešteto aktivnosti bivanje so tisto, kar v današnjem hitrem teku vsakdana iščemo prav vsi. 

 

Zmagovalci si bodo lahko na La Gomeri pogledali nacionalni park Garajonay, ki ga je Unesco leta 1986 razglasil za svetovno dediščino,  veličastne skalne formacije, številne razgledne točke z nepozabnimi razgledi,  plaže, ki kar vabijo k sprostitvi na soncu ter plavanju v Atlantiku…
 

Na voljo je tudi prenekatera pohodniška pot, treking, potapljanje, vodni športi ali kolesarske poti... K na voljo jim bodo tudi vse storitve in športni objekti, ki jih ponuja Hotel Jardín Tecina. Golf igrišče Tecina z 18 luknjami in pogledom na morje, teniška igrišča, veslaški tenis, squash, odbojka na mivki, popolnoma opremljena telovadnica in obsežen program za ohranjanje kondicije s športi, kot sta joga ali pilates. 
 

Za njihovo dobro počutje pa bo poskrbljeno v Ahemon Spa, ki je idealen kraj za to. Je center za sprostitev in zdravje z zunanjim prostorom in wellnessom, s čudovitim pogledom na ocean. 

Za dobro hrano bo poskrbljeno v restavracijah hotela Jardín Tecina, kjer strežejo tipične jedi, prav tako pa so na voljo tudi druge značilne jedi mednarodne kuhinje in posebni meniji za vegetarijance in vegane. Najde se tudi ekološka gurmanska ponudba v Clubu Laurel, kjer so na voljo jedi, pripravljene  iz pridelkov, pridelanih na eko-kmetiji Tecina.
Zmagovalci bodo zagotovo z veseljem zavihteli svoje palice na golf igrišču Tecina, ki se nahaja v istoimenskih hribih in ponuja izjemne razglede na ocean. Zasnoval ga je ugledni britanski arhitekt in pisatelj Donald Steel, ki ga je opredelil kot: »najbolj vznemirljiv in zahteven projekt, ki sem ga zasnoval in zgradil. 18 lukenj golf igrišča Tecina ima skupno dolžino 6343 metrov z belih udarjališč in par 71. Leta 2023 igrišče praznuje svojo 20. obletnico.

 

Kot zanimivost - fairwayi in zelenice so obdane z bujnim rastjem kanarske flore, kot so cardones (vrsta grmičastega kaktusa) in tabaibas (grmi mlečkov), ter sadnimi drevesi, kot so banane, avokado ali mango, ki širijo svojo značilno aromo.
 

Vsem štirim želimo najbolj neverjetno izkušnjo in veliko užitkov v zasluženi nagradi.
 

Več informacij o Tecina Golf-a in Hotel Jardin Tecina si lahko ogledate na spodnjih socialnih mediji. Mogoče vas bo vse skupaj navdušilo in boste tudi vi izbrali to destinacijo za zimske počitnice in igranje golfa v toplih krajih.

Facebook  Hotel Jardín Tecina

Facebook Tecina Golf

Instagram  Hotel Jardín Tecina

Instagram  Tecina Golf

Twitter


Linkedin

Tripadvisor 
 

Lahko pa si ogledate še kratek video o Tecina golfu.

 


Nov 14, 2023