Zimske priprave selekcij GZS

V mesecu januarju in februarju so člani in članice selekcij opravili bazični cikel skupnih priprav na golf igrišču Grado in Lignano. Obe igrišči sta priljubljena med našimi igralci, saj s svojo bližino in urejenostjo omogočata igro preko celega leta.


Po nekaj mesečni vadbi v notranjih prostorih so igralci in igralke komaj čakali, da lahko opravijo prve treninge na travi ter golf igrišču. Vremenske razmere so bile za letošnje priprave odlične in to so izkoristili za treninge od zora do mraka. Poudarek treninga je bil na kratki igri, ki jo je veliko težje vaditi v notranjih prostorih, tako, da smo vsak dan več ur preživeli ob in na zelenici. Pika na i trening kampa so bila različna tekmovanja na vadišču in tekmovanja na golf igrišču, kjer tekmovalce in tekmovalke pripravljamo za začetek tekmovalne sezone.
 

»Dva 3 dnevna treninga kampa v Gradu in dva 5 dnevna trening kampa v Lignanu zaokrožata bazičen cikel pripravljalnega obdobja. V nadaljevanju bomo imeli že 7 dnevni predtekmovalni trening kamp na golf igrišču Paradiso, kjer bo poudarek na igri na igrišču. Priprave bomo zaključili z dvobojem proti ekipi Veneto.« je po koncu letošnjih zimskih priprav povedal glavni trener Uroš Gregorič.

 


Feb 19, 2019