AFTER JOB 9 je serija tedenskih turnirjev s privlačnimi nagradami. Posebnost teh turnirjev je, da potekajo na 9 luknjah.
 

Serija AFTER JOB 9 je postala stalnica igrišča golf Trnovo vsak torek od leta 2013 naprej. V zadnjih dveh letih so organizatorji zabeležili povečan obisk, z dvema rekordno obiskanima turnirjema: 5. septembra 2017 z udeležbo 88  in 17. aprila 2018  z 70 igralci in igralkami.
 

Uspeh AFTER JOB 9 turnirja gre zagotovo pripisati igri na devetih luknjah, ki traja največ dve uri in pol, kar je v današnjih časih, ko smo vsi bolj ali manj pod časovnim pritiskom, zelo pomembno.
AFTER JOB 9 pritegne igralce in igralke vseh starosti, od vrhunskih amaterskih igralcev do začetnikov. Tekmovanj se občasno udeležijo tudi profesionalni igralci, ki pa nastopijo izven konkurence, a s svojim nastopom popestrijo dogodek.

  
Kot zanimivost naj dodamo, da so leta 2017 vpeljali »Zeleni suknjič«, ki ga obleče zmagovalec vsakokratnega dogodka. Suknjič je lepa popestritev in dodaten motiv za igralce. 

 

Novosti v letu 2019
 

Seriji AFTER JOB 9 se v letošnjem letu pridružujejo številni novi partnerji, ki bodo med drugim prispevali privlačne nagrade in nekateri bodo poskrbeli za vrhunsko kulinariko na posameznih dogodkih. Nadaljujemo prav tako z lanskoletnima nagradama: igralci, kateri bodo odigrali vsaj 6 turnirjev do konca septembra bodo v igri za žreb za glavno nagrado teden dni golf destinacije. Prvi zadetek HOLE IN ONE na 4. luknji bo nagrajen z nagrado v kripto valutah. Več podrobnosti z vsakokratnim razpisom tekmovanja.   
 

Letošnjo serijo After Job 9 na Trnovem začenja turnir 2. aprila z uvodnim dogodkom (več v razpisu za tekmovanje).  
 

Serijo AFTER JOB 9 bo z dogodki (tudi izven Slovenije) mogoče spremljati na njihovi spletni strani - www.afterjob.net .

 

 

 

 


Mar 27, 2019