Olimje se nahaja v slikoviti pokrajini ob reki Sotli. Pokrajina Obsotelja skriva nepozabno lepoto neokrnjene narave. Gozdovi, vinogradi, šumeči potoki in žvrgoleče ptice pričarajo spokojnost narave. V osrčju te lepote je golfišče z devetimi luknjami. Terenska razgibanost in zahtevnost golf igrišča sta večni debati med golfisti. Zaradi krajših razdalj je igrišče morda manj naporno, vendar pa zaradi posebne lege zahteva izjemno natančnost za doseganje vrhunskih rezultatov. Golf igrišče v Olimju združuje rekreacijo, tekmovalnost, užitek in sprostitev.

Večina gostov močno pritegne restavracija Amon ter hotel Natura Amon, ki z igranjem golfa ponuja več različnih paketov. Konec tedna ali med tednom. Izbira je vaša. Z golfom seveda in tudi z odličnimi jedilniki, vas bodo pri Amonu veseli. Podrobnosti najdete na spodnji povezavi.

Golf paket 2+1

Na golf igrišču v Olimju nudijo enkratno predstavitev golfa tudi za večje skupine. Tako boste lahko pod strokovnim vodstvom spoznali vse čari olimpijskega športa, ki ima v Sloveniji vedno več privržencev, hkrati pa močan dvig kakovosti potrjujejo rezultati slovenskih golfistk in golfistov.

Demonstracija golfa

Na golf igrišču v Olimju lahko opravite golf tečaj s katerim pridobite licenco za igro in s tem vstopite v svet golfa. V Olimju ponujajo tako skupinske kot individualne golf tečaje. Skupinski golf tečaji so terminsko vnaprej določeni, pri individualnih golf tečajih pa termine prilagodijo vašim željam.

Golf tečaji v Olimju

Golfsko igrišče Olimje je v pomladanskih in jesenskih mesecih odprto od 9 do 19. ure, v poletnih (junij – avgust) pa od 7 do 20. ure.

Posredujemo še nekaj načrtovanih turnirjev, ki bodo v Olimju v mesecu maju. Vsi turnirji so objavljeni na www.golfportal.si

8.5. klubsko srečanje GK Olimje in Golf klub Kranj

11.5. klubska družabna sreda (2. krog)

18.5. ŠGL (štajerska golf liga) – 4.krog Olimje

21.5. klubsko srečanje GK Olimje in G&C Club Ljubljana

25.5. sredin HCP turnir

Vso ponudbo in podrobnejše informacije najdete na:

Spletna stran: www.amon.si

Naslov: Amon Olimje, Olimje 24, Podčetrtek

Telefonska številka: +386 3 818 24 80

Elektronski naslov: info@amon.si


Maj 05, 2022