V četrtek, je ponovno pričelo delovati smučišče Kanin za najboljše slovenske smučarke in za vse, ki bi po prekinitvi sezone še poskusili spomladansko smuko na naravnem snegu!

Ilka Štuhec in Meta Hrovat sta že odpravile na Kanin. Igrišče za golf v dolini in sama naravna okolica je v tem letnem času zelo lepa.

Utrip v Bovcu je zelo pozitiven in v pričakovanju sezone. Manjši hoteli in restavracije naj bi se po napovedih odprli že v ponedeljek. Bari in terase so že odprti, tako da se lahko po smuki in golfu razvajate še v Bovcu. Takoj, ko se odprejo nočitvene kapacitete, bomo v paket vključili še ponudnike namestitev. Igralcem, ki imajo avtodome bomo omogočili pri nakupu dveh dnevnih kart ali kombinirane karte za Ski & Golf brezplačno parkiranje na našem parkirišču. Zaradi omejene kapacitete je obvezna predhodna najava in potrditev rezervacije. Glede odpiranja hotelov in drugih možnosti za prenočitev vas bomo sproti obveščali na spletni strani Golf igrišča Bovec: www.golfbovec.si. Na spletni strani najdete še navdihe za dodatne aktivnosti v Dolini Soče, ki vas bodo navdušile.

Za prvih 470 igralcev bo akcijska cena kombinirane karte Ski & Golf za smučanje in neomejeno igro golfa v istem dnevu le 47,00 EUR! Prosimo, da štartne čase (tee time) rezervirate predhodno na spletu. Kombinirano karto Ski & Golf lahko kupite na vstopni postaji Kaninske žičnice v Bovcu. Ponudba Ski & Golf bo mogoča dokler bodo razmere na Kaninu omogočale smuko.

Dodatne informacije: www.golfbovec.si, tel.: 040 466 900, info@golfbovec.si in na Facebook strani igrišča www.facebook.com/golfclubbovec/.

Želimo vam dobro smuko in lepo igro na zelenicah Golf igrišča Bovec!


Maj 16, 2020