Smlednik in Portorož. 2. in 3. junija 2017 je potekal že 4 zaporedni BMW Kempinski golf Tournament. Tudi tokrat se je vikend tradicionalno začel z golfom na Diners Golf & Country Club igrišču na Smledniku, igro pa so še dodatno naelektrila popolnoma električna vozila BMW i3, ki so igralce peljala do udarjališč. 
 

Gostje so se po odlični igri golfa odpeljali z novimi in prenovljenimi vozili BMW proti Portorožu, kjer je potekala podelitev nagrad najboljšim golfistom dneva in večer, poln presežkov.
 

Večerna prireditev, ki je predstavljala vrhunec vikenda doživetij, je poskrbela za drzen uvod v poletje. Goste so zabavali vrhunski glasbeniki: Jana Šušteršič, Ana Soklič, vokalna skupina Basseless in skupina Cubizmo.

Rdeča nit večera sta bili odličnost in natančnost, lastnosti, ki opisujeta zmagovalce golf turnirja, katerim je slavnostno podelila nagrade ambasadorka znamke Tina Maze, ob spremstvu Macieja Galanta, generalnega direktorja BMW Group Slovenija, ki je povedal: »BMW združuje vznemirljivost, odgovornost in uspeh. Navdihujemo, ker smo navdahnjeni. Zato naj današnji večer odraža navdih, vznemirljivost in užitek!«.

Za vznemirljivost je poskrbela predstavitev popolnoma nove BMW serije 5 iPerformance in BMW serije 5 Touring. Navdih in užitek pa so gosti našli v razstavljenem BMW i8 Frozen Black, ekskluzivnemu avtomobilu, edinem v Sloveniji, ki je del omejene serije 400 vozil. Ekskluzivnosti večera so dodali piko na i Tina Maze, Marko Grilc in Jakov Fak, ambasadorji znamke BMW, ki so poskrbeli za odlično vzdušje med gosti.

 
Sobotno atraktivno dogajanje pa je združevalo popotovanje treh doživetij. Gostje so na treh lokacijah doživeli edinstvene predstavitve prihajajočih novih modelov vozil BMW in se v Marini Portorož popeljali na vožnjo na valovih s popolnoma električnimi plovili Quadrofoil, inovativnim slovenskim trajnostnim vodnim plovilom.


BMW Group


BMW Group je s svojimi štirimi znamkami BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad vodilni svetovni premijski proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premijske finančne storitve in storitve mobilnosti. Kot globalno podjetje upravlja BMW Group 31 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razvejano po več kot 140 državah.
 
V letu 2016 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2.367 milijonov avtomobilov in skoraj 145.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 9,67 milijarde evrov ob dohodkih 94,16 milijarde evrov. 31. decembra 2016 je BMW Group zaposloval 124.729 ljudi.

 

BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj prek niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.
 
www.bmwgroup.com
Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup
Twitter: http://twitter.com/BMWGroup
YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview
Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

FOTOGALERIJA DOGODKA:

 


Jun 13, 2017