V prelepem, sicer nekoliko vetrovnem vremenu, so minulo soboto, z otvoritvenim turnirjem in občnim zborom, člani GK Arboretum intenzivno vstopili v letošnjo golfsko sezono. 

Na zelenicah se je pomerilo 100 igralk in igralcev, najbolje pa sta se odrezala Primož Petrič in Matjaž Čirič s 33 bruto točkami. 

Med igralkami je bila najboljša Ema Grilc (26), v kategoriji nad 55 let, Darko Slabe (31) in med najmlajšimi U14, Max Golob (22). 

Precej zgodaj zjutraj je bil, pod Špelinim vodstvom, aktivna tudi šola golfa  in želimo si, da bi se malih čričkov nabralo še več, saj slovenski golf potrebuje popularizacijo v tej starostni kategoriji in čim več aktivnega podmladka.

Po končanem turnirju je sledil občni zbor, kateremu sta dodatno noto pridaja predsednik Golf zveze Slovenije, g. Marijan Jurenec, sicer tudi nekdanji predsednik GK Arboretum in generalni sekretar, g. Gorazd Kogoj, ki je med drugim nanizal nekaj najpomembnejših novosti, ki jih prinaša letošnja sezona, s strani obračunavanja HCP. 

Prijeten dan se je, v prijetnem vzdušju, ob kozarcu penin Martini in prijaznem gostoljubju Uroševe in Jelkine ekipe, zaključil v restavraciji Arboretum. 

Golf klub Arboretum


Apr 19, 2016