Od začetka aprila do oktobra so srede v Volčjem Potoku rezervirane za tradicionalne turnirje ZaPohanga Pšanca, ki bodo letos nadgrajeni s tremi XXL turnirji z bogatimi nagradami.

Turnirji Za Pohanga Pšanca imajo letos nekaj novosti. Za razliko od lani bodo potekali vsak teden, startnina bo za člane Golf kluba Arboretum in imetnike letne karte pet evrov, hrana po turnirjih ne bo bazirala le na 'pohančkih', temveč bo raznolika, vsako sredo drugačna, dodano vrednost seriji turnirjev pa predstavlja tudi sodelovanje s turistično agencijo M&M Turist.

Oktobra po koncu turnirjev, ko bodo zmagovalci po posameznih kategorijah prejeli praktične nagrade oziroma brezplačno igralnino za 2018, bosta dva srečna izžrebanca prejela glavni nagradi - osemdnevno golfsko potovanje v Španijo.

Za uvrstitev v žreb bo potrebno zbrati dvanajst nastopov na turnirjih Za Pohanga Pšanca ali Arboretum Open. Slednji bodo praviloma potekali ob sobotah, prvi pa je na sporedu že ta teden 8. aprila. Serija Arboretum Open bo štela sedem turnirjev, Za Pohanga Pšanca pa sedemindvajset.

"Turnirji Za Pohanga Pšanca so namenjeni vsem tipom igralcev. Od začetnikov, da izgubijo strah pred nastopanjem oziroma premagajo začetno turnirsko tremo, do tistih bolj izkušenih, ki se lahko vsak teden merijo s prijatelji, znanci ter seveda igriščem. Dnevne nagrade in medalje bodo poskrbele, da bo dan v prekrasni naravi nepozaben, upravljavci igrišča pa se bodo potrudili, da vas bo igrišče vsak teden pričakalo v brezhibni podobi. Zato vsi lepo vabljeni v Arboretum," pravi vodja Za Pohanga Pšanca Rok Sadnikar.

Več o obeh serijah turnirjev v priloženih razpisih.

Za Pohanga Pšanca !

Serija Arboretum Open – poglej!


Apr 04, 2017