Smlednik, 22.4.2016 –  Prvi krog  Mid_Am pokalnega tekmovanja 2016 je bil danes odigran na Golf igrišču Dners za moške in v Arboretumu za ženske.

Na golf igrišču Diners  je bila glavna tema pogovorov igralcev  med in po igri  današnje patanje in problemi, ki so jih imeli okoli tega. Izjemno hitre zelenice, ki jih slovenski igralci nismo vajeni,  je povzročilo nemalo težav vsem. Nihče se ni pogovarjal o dobrih in slabih udarcih, ob prijetnem kosilu si lahko slišal samo koliko patov je kdo imel in posledično ….. Kljub temu je bilo doseženih kar nekaj dobrih rezultatov, starejši in bolj izkušenih  igralci. 

Prvo mesto sta osvojila  »domačin«  Marko Štirn  – G&CC Diners in Strdin Matjaž – GK Zlati Grič z 34 STB točkami, tretje mesto pa je osvojil Lavrič Silvo – GK Bled z 32  STB točkami.

Sam tekmovanje je potekalo v izredno prijetnem sončnem  vremenu za golf, igrišče pa je  bilo kot vedno pripravljeno na izjemno  nivoju, ne gleda na to da se je sezona komaj pričela.


V Arboretumu je najbolje odigrala Tajda Šarkanj, ki pa igra samo v konkurenci za ekipe. V razvrstitvi mosameznic sta si prvo mesto delili  Tubić Sanja GK Grad Mokrice in Tratenšek Suzana  GC Ptuj, tretje mesto pa si je priigrala HojnikHelena - Racman Golf Klub.

Na našem FB ju si lahko ogledate foto galerijo iz Dinersa in sami presodite kakšne so bile nekatere reakcije ob neuspelih patih na zelenicah .


Apr 22, 2016