Končano je še eno uspešno leto Mid Amaterskega pokalnega tekmovanja. Zaključek tekmovanja, oziroma ekipni dvoboji za naslov državnega prvaka v bruto in neto kategoriji so potekali v skoraj normalnih vremenskih razmerah, brez dežja, ki se je tokrat izognil Otočca. 

Če so se v bruto kategoriji udeležile vse ekipe, ki so imele pravico nastopa, potem ne velja to za neto kategorijo, kjer sta v zadnjem trenutku udeležbo odpovedali ekipi GK Lipica in GK Velenje, kar pa seveda  ni bilo »fer« do ostalih ekip. Verjetno bo potrebno v prihodnje razmisliti ali naj se neto  kategorija ohrani.

Igralci sodelujočih ekip so pokazali izjemno borbenost in predanost svoji ekipi in se borili do konca. Ekipa GK Eagle Brnik je bila tudi letos premočna za GK Arboretum in tako osvojila naslov državnega prvaka. Očitno ima GK Eagle odlične igralce saj so tudi v posamezni konkurenci (po 6 odigranih krogih) osvojili prvo mesto tako v bruto kot neto kategoriji.

Rezultati posamezno:
Neto:  1. mesto Grega Šenk - GK Eagle Brnik
Bruto: 1. mesto Mitja Reinhart - GK Eagle Brnik

Rezultati ekipe:

Neto:

GK Ptuj - GK Otočec, zmagovalec GK Ptuj z rezultatom 20 proti 4, kar pomeni da so ekipni prvaki Slovenije v neto kategoriji.

Bruto:

Polfinale : 

GK Arboretum - GK Smlednik, zmaga GK Arboretum s 16,5 proti 7,5
GK Eagle - GK Zlati grič,  zmaga GK Eagle z 18 proti 6

Dvoboj  za 3. mesto:  

GK Smlednik - GK Zlati grič, zmaga GK Smlednik z 18 proti 6

Dvoboj za 1. mesto:  

GK Eagle - GK Arboretum, zmaga GK Eagle s 14 proti 10

Končni ekipni vrstni red - bruto :

1. GK Eagle Brnik
2. GK Arboretum
3. GK Smlednik
4. GK Zlati grič

 

FOTO REPORTAŽO SI LAHKO OGLEDATE NA FB STRANEH, LINK SPODAJ!


Sep 18, 2017