Grega Gregorinčič na Ptuju ponovno najboljši. Četrto pokalno Mid am in Seniorsko tekmovanje je bilo na Ptuju, kjer je 158 igralcev pričakalo lepo vreme in odlično urejeno igrišče, zato so bili zelo dobri tudi rezultati.

Poznavanje domačega igrišča so člani GK Ptuj odlično izkoristili in ponovno je blestel Grega Gregorinčič, ki je po povprečnem štartu turnirja z dvema bogijema svojo igro dvignil na višji nivo z birdijem na peti in eaglom na šesti luknji ter prvo polovico odigral z parom igrišča (18 bruto točk) in tudi v nadaljevanju igral zelo solidno in na koncu dosegel 35 bruto točk. 
 

Na drugem mestu je končal zimzeleni Silvo Lavrič, ki je z 31 bruto točkami odigral tudi najboljši rezultat med seniorji. Na vrhu razpredelnice najdemo sama znana imena ( Andrej Kralj, Bojan Raušl, Žiga Bojc, Darko Kočar), ki že vrsto let igrajo v odlični formi. Dobro razmere in kratko igrišče pa so odlično izkoristili tudi igralci z precej višjim hendikepom in svojim ekipam prinesli veliko število neto točk.

Izjemne rezultate so dosegli Martin Ramšak, ki je igral z IHT 14 in dosegel 28 bruto točk, Silvo Žižek ( IHT 13) 27 bruto točk, Nino Šajtegel (IHT 16) 26 bruto točk in Mirko Stegne (IHT 17) 25 bruto točk.

Poleg zelo zadovoljnih obrazov pa smo pred klubsko hišo srečali tudi nekaj takih, ki bodo skušali sončen petek čimprej pozabiti, čeprav bodo lahko tako kot najboljši svoje udarce podoživeli ob ogledu spodnjih dveh video zapisov. 

Sredi junija bo na igrišču Cubo v Smledniku najpomembnejši letošnji turnir, saj se bo na tridnevnem tekmovanju igralo za državne naslove v seštevni igri.

 

 


Maj 29, 2023