Jeseni bo minilo šest let kar sta zakonca Oblak, Mija in Aleš, ob teniškem centru, v Stranski vasi, na robu Ljubljane, zgradila in opremila sodoben Indor Golf Ljubljana.

Danes sta Vinko Šlibar, sekretar GK Bled in Zlatko Livrin, pobudnik zimske Indor Jezerske lige, podelila priznanja najboljšim štirim za prav toliko odigranih turnirjev na Foresight GC Quard simulatorju. Letošnje lige se je udeležilo 13 igralcev iz treh golf klubov, največ, devet, jih je prišlo iz GK Bled.

Bruto zmagovalec Zimske indor Jezerske lige je Sašo Bigovič iz GK Trnovo. Neto zmagovalci po skupinah pa so; v A skupini Mija Oblak, v B skupini Aleš Šuc (GK Trnovo), v C skupini pa Emil Tavčar, član GK Kranjska Gora.

Na desetih turnirjih  zimske lige, ki jo organizirata zakonca Oblak igra že več kot 60 posameznikov. V letošnji sezoni so razpisali tudi turnirje trojk in turnirje parov.

Da je Indor golf Ljubljana, ob dveh simulatorjih je tudi velika zelenica, zanimiv tudi za najboljše slovenske mlade igralce, je bil turnir PRO-AM. Zmagala je profesionalka Pia Babnik pred Žan Lukom Štirnom, ki je letos uspešno začel že s prvim turnirjem Challenge Toura.

Zagotovo so Indor golf prostori, kjerkoli že so, priložnost za vse, ki se lahko pod streho pozimi pripravljajo na rekreativno igranje v novi golf sezoni. 

 

Tekst in slike: Mirko Kunšič

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mar 01, 2024