Audi Ladies Cup 2016

V soboto, 24. septembra 2016 je na golf igrišču Bled v lepem jesenskem sončnem dnevu potekal finalni turnir tradicionalnega »Audi Ladies Cup 2016« za dame.

Dobre igralke golfa odlikujejo vrhunska tehnika, natančnost in dinamičnost, kar je tudi sinonim za pokrovitelja tega tekmovanja, ki vrsto let uspešno prireja ta ekskluzivni golf turnir za dame. Tudi letos so bili uspešno organizirani Audi eclectic turnirji po celi Sloveniji. Predtekmovanja so potekala v kar 22 golf klubih, na zaključno tekmovanje pa se je iz vsakega kluba uvrstilo po 5 udeleženk z najboljšim končnim neto rezultatom.


Na finalnem turnirju »Audi Ladies Cup 2016« je letos zmagala gospa Ida Bračko z neto rezultatom 42, članica GK Slovenska Bistrica.  Zmagovalka turnirja »Audi Ladies Cup 2016« bo v trimesečno uporabo prejela vozilo Audi. Drugo uvrščena je bila gospa Nada Jeraša z neto rezultatom 42 članica GC Zlati Grič , tretjeuvrščena je bila gospa Dušica Klemenc z neto rezultatom 37, ki je kvalifikacije odigrala skupaj s članicami GK Bled.

  


Okt 06, 2016