6. Turnir Prijateljev Čarovnic spet na golf igrišču Livada v Moravskih Toplicah

6. Turnir Prijateljev Čarovnic spet na golf igrišču Livada v Moravskih Toplicah

 

Neumorna čarovniška komisija je tudi letos za več kot 80 čarovnikov in čarovnic na težkem in odlično pripravljenem golf igrišču v Moravskih Toplicah, ponovno pripravila že tradicionalni 6. Golf turnir Prijateljev Čarovnic 2017.

Prekrasno vreme, ki ga je tudi letos pričaral domači čarovnik Jože Pucko in že tradicionalno odlično vzdušje, je v veliki meri pripomoglo, da je bilo druženje za vse res prijetno in je trajalo pozno v noč.

Čarovniška komisija je letos še posebej poskrbela, da so se vrlin te prekrasne igre lahko učili tudi  spremljevalci čarovnic in čarovnikov ter njihovi majhni čarovniki, za kar je poskrbel učitelj golfa Gaberc Bojan.

Sicer se ne moremo ravno pohvaliti z rezultati, ki so bili takšni predvsem zaradi začarano hitrih zelenic in tudi čarovniške veščine niso ravno veliko pomagale, vendar smo na koncu vseeno proglasili najboljše za leto 2017:

Bruto:

v kategoriji bruto je spet zmagala domača čarovnica Marta Šbül z rezultatom 22 bruto točk, med čarovniki pa je bil zmagovalec z rezultatom 24 bruto točk ljubljanski čarovnik Drago Duragič;

Letošnje neto zmagovalke po skupinah so bile Čarovnice:

Skupina A – hcp do 18

1. Tina Čuček – 37 točk

2. Renata Primec – 31 točk

3. Andreja Rihter – 28 točk

 

Skupina B – hcp 18,1 – 36

1. Darja Ostrež – 36 točk

2. Elizabeta Božič – 36 točk

3. Nataša Banič – 33 točk

 

Skupina C – hcp 36,1 – 54

1. Helena Vrtačič – 36 točk

 

Neto zmagovalci med  čarovniki pa:

Skupina A – hcp do 18

1. Viktor Šbul – 34 točk

2. Robert Krempl – 33 točk

3. Vlado Karažinec – 32 točk

 

Skupina B – hcp 18,1 – 36

1. Franci Bolta – 35 točk, boljši rezultat na drugih 9. luknjah

2. Zoran Leban Trojar – 35 točk

3. Dušan Gerdin – 34 točk

Po čarovniški tradiciji se je najbližje metli na prvi luknji približala čarovnica Nataša Banič – 9,80 m je bil njen rezultat, med čarovnik pa čarovnik Dušan Šinkovec – 4,10 m.

Pa še tradicionalna rezultata za udarec najbližje čarovnici na luknji št. 4 je med čarovnicami uspel Darji Svete – 501 cm, med čarovniki pa Marjanu Landekerju – 4,54 cm.

Najbolje se je letos trudil čarati čarovnik Pavel Škerlj, ki je za svoj dosežek in z željo po boljšem rezultatu drugo leto seveda tudi prejel pokal -  lik čarovnice, ki so jo na tem turnirju letos prejeli tudi vsi zmagovalci.

Na zaključku druženja čarovnic in čarovnikov v Prekmurju je bilo mnenje vseh udeležencev, da je komisija z Andrejem, Darinko in Jožkom svoje čarovniško delo in zadolžitve opravila z odliko. K vsemu dobremu je pripomoglo tudi prijazno osebje hotelov Livada in Ajda, brez pokroviteljev pa tako ali tako ne gre.

Hvala tudi vsem čarovniškim sodelavcem za odlično pripravljeno golf igrišče.

Za čarovniško komisijo, ki z veseljem in trudom že leta pripravlja turnir, pa je letošnji turnir tudi obveza, da ga pripravi tudi drugo leto in ga bo, je vsem ob koncu obljubil v imenu komisije čarovnik Andrej

   


Nov 21, 2017