Turnir Rookijev

V soboto 12.09. se je v Stanežičah na pobudo Racman golf akademije oz. njenih strokovnih delavcev Davida Žagarja, Mateja Dolenca, Urha Božiča in Matjaža Carja odvijal prav poseben turnir. Palice so prekrižali novinci v svetu golfa. 
 
Novinci ali Rookiji so se pomerili  na 9.luknjah v parih. Turnir je bila njihova prva tovrstna preizkušnja. Glede na včerajšnje vzdušje, verjamemo da ne tudi zadnja. Naš slogan na današnjem turnirju je bil namenjen novincem - POGUM VELJA. Odzvalo se jih je 22. 
 
Za organizacijo in dobro vzdušje je poleg omenjenih učiteljev poskrbelo tudi vodstvo Racman golf kluba , ki je skupaj z ljubljanskimi igrišči in podjetjem Diners pripravilo nagrade za vse udeležence. Da nismo ostali lačni, je nas poskrbel Duško iz Separeja.
 
Projekt pri katerem pripeljemo igralca iz začetnega tečaja do tega da je samostojen igralec na igrišču ni enostaven ne za nas, ki živimo v svetu golfa ( igrišča, klubi, strokovni  delavci) in tudi ne za vse nove igralce. Zato je potrebno sodelovanje vseh, ki nam je v interesu na golf igriščih srečevati nove in zadovoljne obraze. Novo energijo. 
 
Včeraj se je to zgodilo, Hvala golf igriščem  Cubo golf, Trnovo in MGC Stanežiče za igralnine na vaših igriščih, hvala strokovnim delavcem za vaše podarjene ure in podjetjema Diners Erste card in PING za njune praktične nagrade. 
 
Zmagovalci na tem turnirju so vsi udeleženci …… Iskrene čestitke
 
In seveda     POGUM VELJA 
 
 

Sep 14, 2020