Si želite odigrati rundo s Philom Mickelsonom

Če sodite med ljubitelje golfa, potem gotovo veste, da ProAm turnirji ponujajo navadnim smrtnikom najboljšo možnost za igranje v družbi njihovih športnih idolov. Toda četudi dobite povabilo na tovrsten turnir, si soigralca (praviloma) ne boste mogli izbirati. Phil Mickelson je za svoje privržence tako organiziral alternativo.

Žal pa ta ni poceni. Sloviti 'Lefty', ki je v karieri nanizal 48 zmag (med njimi najdemo tudi 5 zmag na majorjih) je namreč za dober namen združil moči z dobrodelno spletno stranjo 'charitybuzz'. 18 lukenj s Philom bo tako odigral tisti ljubitelj golfa, ki bo najbolj razvezal svoj mošnjiček. Trenutna najvišja ponudba znaša 88000 ameriških dolarjev.

Če ste kljub zajetni vsoti zainteresirani za druženje z enim izmed najboljših golfistov vseh časov,  lahko izklicno ceno za igranje v njegovi družbi spremljate na strani

https://www.charitybuzz.com/catalog_items/1398300

K zmagoviti vsoti pa boste morali na koncu prišteti še strošek potovanja v ZDA. S Philom boste, seveda v primeru, če boste na dražbi zmagali, palice prekrižali na njegovem domačem igrišču Rancho Santa Fe v Kaliforniji. 


Okt 20, 2017