Seniorji v Trbižu

3. krog seniorskega pokalnega tekmovanja odigran v Trbižu

Tokrat je pokalno tekmovanje GZS za seniorje gostil golf klub Trbiž. Organizacijo tekmovanja so prevzeli člani golf kluba Kranjska Gora, saj je Trbiž njihovo domicilno igrišče.

Izjemna organizacija pod vodstvom neumorne Mirjane Benedik, prostovoljk in prostovoljcev – članic in članov GK Kranjska Gora je prispevala k odličnemu vzdušju na samem igrišču. Le- to se je nadaljevalo tudi po tekmovanju v klubski restavraciji Ilija, kjer so za tekmovalce pripravili okusno kosilo.


Na pobudo GK Kranjska Gora je včeraj bilo seniorsko pokalno tekmovanje prvič odigrano v sosednji Italiji. Udeležilo se ga je preko 60 tekmovalcev. V letošnji sezoni se bodo s tem igriščem spoprijeli še seniorke in mid amaterji. Vsi udeleženci so bili navdušeni nad prijetnim okoljem in prijaznimi gostitelji tekmovanja.


Najboljši rezultat dneva sta na zahtevnem igrišču dosegla Jernej Pavlič in Gašper Pelko. Kot smo omenili, je igrišče zahtevno, predvsem, če na njem igraš prvič. Kar nekaj lukenj je »slepih« in če ne poznaš prave smeri za udarec, kaj hitro zabredeš v težave in najverjetneje končaš v iskanju svoje žogice. Prostovoljci GK Kranjska Gora so prevzeli vlogo »opazovalcev« in »iskalcev« žogic in pomagali igralcem pri iskanju, da je igra potekala normalno in seveda v zadovoljstvo samih igralcev.


 

Če kdo od tekmovalcev ni bil zadovoljen s svojim rezultatom, je to kaj hitro pozabil ob odlično pripravljenem kosilu Chefa Ilije na terasi pred klubsko hišo.
 

Še enkrat velika zahvala in pohvala članom GK Kranjska Gora za odlično izpeljano tekmovanje.

​​​Fotoreportažo si lahko ogledate na naši uradni spletni strani FB - Tukaj!


Jun 07, 2019