Golf igrišče Ptuj-od črnega račka do belega laboda

Golf igrišče Ptuj šteje 24 let, spadalo je med najlepša igrišča v Sloveniji, žal so ga prejšnji lastniki v nekaj zadnjih let zanemarili. V začetku leta 2023 ga je prevzela družina Šegula iz Ptuja in ga s tem rešila pred propadom. Golf igrišče Ptuj je bilo ob prevzemu na vseh nivojih v izjemno slabem stanju. 

Vodenje ter vzdrževanje golf igrišča je je prevzel Marko Štirn, celotna ekipa se je posvetila ureditvi zelenic, odbijališč, čistin, bunkerjev in okolice igrišča, prvi rezultati so bili vidni že po dobrem mesecu dni. 

Poleg ureditve igrišča je nova ekipa vrnila na igrišče dobro in pozitivno energijo, zopet je zaživelo klubsko življenje, obnovilo se je sodelovanje s sosednjimi golf klubi v regiji. Na igrišče se vrnilo turnirsko dogajanje vključno z sredinimi družabnimi turnirji.  

Velik poudarek je na dobrem počutju vseh obiskovalcev tako na golf igrišču kot tudi izven, igrišče skupaj s golf klubom Ptuj izdatno podpira razvoj mladinskega golfa.

Golf igrišče Ptuj je danes izjemno lepo urejeno, zelenice so lepe in hitre, na vseh nivojih je čutiti dobro energijo, ljudje se družijo in zvečer posedajo na terasi še dolgo po igri. 

V začetku Septembra je na igrišču na sporedu pestro turnirsko dogajanje, klasika AJM, pa Zavarovalnica Triglav, nazaj se je vrnil najstarejši turnir Kurent Cup in Perutnina Ptuj ter klasika Steklarstvo Rogaška. 

Vabljeni na Ptuj, v oazo štajerskega golf!

 

 


Aug 23, 2023