Včeraj zvečer je bila kongresna dvorana v klubski hiši na golfskem igrišču Cubo premajhna za vse, ki so prišli na svečano podelitev nagrad najboljšim trem v posamezni starostni kategoriji na obeh tekmovanjih pod okriljem Golf zveze v letu 2022.

Ponosni starši in natanko 50 nagrajencev iz vse Slovenije si je najprej ogledalo kratek video izsek iz pogovorov z našimi najboljšimi igralci in igralkami, ki bo mnogim dal še dodaten zagon pri treningu.

V osmih kategorijah na Šolskem tekmovanju so največ zmag dosegli člani GK Ptuj, ki so slavili štirikrat, najboljši pa so bili tudi v seštevku osvojenih stopničk z 7 priznanji, drugi so bili člani GK Grad Otočec, ki so osvojili 4 priznanja, tretje mesto pa so si razdelili člani GK Lipica in GK Trnovo z po 3 osvojenimi priznanji.

Za skupno uvrstitev na SLO Touru so šteli rezultati v 12 kategorijah in daleč pred vsemi sta bila najboljša kluba za mlade v državi GK Arboretum in Racman GK, ki sta osvojila po 5 naslovov, tretji pa je bil GK Grad Otočec z dvema naslovoma. GK Arboretum je tesno z 12:10 slavil tudi v seštevku osvojenih priznanj za prve tri uvrščene v posameznih kategorijah.

Video prispevek o podelitvi bo objavljen v naslednjih dneh, s klikom na spodnjo povezavo pa si lahko ogledate izjave naših najboljših golfistov in golfistk. 

 

Pa še nekaj slikic nagrajencev...

 


Jan 18, 2023