Med 27. in 29. avgustom, tik pred koncem poletnih počitnic in pričetkom novega šolskega leta, je PGA Slovenije organizirala 3-dnevni PGA junior golf kamp v Moravskih Toplicah, za otroke med 10. in 14. letom starosti.

Kampa se je udeležilo 17 otrok s cele Slovenije. Nova znanja in nasvete iz različnih področij igre jim je podajalo pet profesionalnih učiteljev golfa. Poleg celodnevnih treningov je bilo poskrbljeno tudi za sprostitev in druženje s sovrstniki. 

Zadnji dan so se mladi igralci skupaj z učitelji pomerili v Junior Pro-Am tekmovanju, kjer je z najboljšim rezultatom, dva udarca pod parom, zmagala ekipa Adama Osmančeviča, ki so jo sestavljali Tomi Bezenšek, Tit Šimundič in Aleks Kerševan.

Verjamemo, da so otroci poleg novo pridobljenih znanj, domov prinesli tudi veliko lepih vtisov, sklenili nova prijateljstva in prepričani smo, da jim je kamp pomagal pri njihovi nadaljnji golfski poti.

Zahvalili bi se vodstvu golf igrišča Livada ter Moravskim Toplicam za topel sprejem in dobro pogostitev. Izvedba kampa pa ne bi bila možna brez podpornih partnerjev PGA Slovenije ter novega predsednika in predsedstva.

Trenerji, ki smo se kampa udeležili upamo, da bomo v bodoče lahko izpeljali še veliko podobnih projektov, saj smo prepričani, da je za naše mlade golfiste to prava pot, da postanejo bodoči zmagovalci in suvereni igralci golfa.


Sep 04, 2018