Otvoritev devetih lukenj in 20-letnica GK Kranjska Gora

Danes, 7. junija so v Kranjski Gori svečano otovorili dopolnjeno in deloma prenovljeno igrišče, ki sedaj obsega devet lukenj.

Na tiskovni konferenci pred otvoritvijo so bili poleg gospe Klavdije Gomboc s Turističnega društva KG, ki tudi slovi svojo 115 letnico obstoja, prisotni še župan Kranjske Gore, gospod Janez Hrovat, Milan Sajovic, direktor Hit Alpinea in direktor Casinoja Larix, gospod Ernest Poženel,  turizma Kranjska Gora gospod Blaž Veber in gospod Gregor Benedik, predsednik golf kluba Kranjska Gora.

Vsi so poudarili, kako pomembna pridobitev so dodatne tri luknje in zagotovili, da bo tudi Kranjska Gora sčasoma postala prepoznavna kot golfska destinacija.

Prvi udarec na po otvoritvi igrišča je udaril župan Janez Hrovat, drugega Eva Štravs Podlogar, državna sekretarka Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, ter predsednik kluba Gregor Benedik.

Igrišče je s štirim dodatnimi luknjami res veliko pridobilo in sozvočje med akterji je lahko marsikomu za vzgled, saj se s skupnimi močmi lahko veliko doseže. Posebej pa so na novo pridobitev ponosni člani kluba, ki so s svojimi prispevki, angažiranostjo in prostovoljnim delom doprinesli največ. Golf klub Kranjska Gora je za otvoritev novega igrišča izbral leto, ko klub slavi svojo 20. obletnico.

Ob tej priložnosti je Gorazd Kogoj kot predstavnik Golf zveze Slovenije povedal par besed, se zahvalil članom kluba za požrtvovalnost in predsedniku Benediku predal spominsko plaketo. Glavno slavje je na sporedu jutri, ko bo tudi odigran prvi turnir.


Jun 07, 2019