Novosti na golf igrišču Arboretum

 

Na golf igrišču Arboretum je konec leta 2019 prišlo do številnih sprememb in novosti. Družba Rod d.o.o. iz Volčjega Potoka je postala večinski lastnik igrišča, vodenje družbe pa je prevzel Marko Štirn.

V letu 2020 bodo na igrišču predvidoma že do poletja uredili 1,7 km stez za golf avtomobilčke, tako da bo tudi v deževnih dneh mogoče odigrati 18 lukenj z avtomobilčkom. Spremenila in podaljšala se bo 13 luknja, 15 luknja bo postala par 5, nova udarjališča na 16 luknji pa bodo precej dodala k njeni dolžini. S temi spremembami bo igrišče po novem imelo par 72 in bo daljše za skoraj 300 m.

 

Veliko pozornosti in dela bo v letu 2020 usmerjeno v vzdrževanje igrišča, organizacijo turnirjev, spoštovanje etike in pravil na igrišču. Precejšen poudarek bo tudi na dobrem počutju vseh obiskovalcev tako na golf igrišču kot tudi izven.

Golf igrišče bo izdatno podprlo razvoj mladinskega golfa in omogočilo mladim golfistom igranje po sprejemljivih cenah. Za domače in tuje goste je na voljo ugodna in zanimiva ponudba, tudi cene dnevnih in letnih kart so prilagodili razmeram v Sloveniji.

Igrišče bo tesno sodelovalo z golf klubom Arboretum in restavracijo Arboretum. Skupne akcije in programi so že v pripravi.  

Prenovljena je celostna podoba, igrišče ima nov znak in popolnoma posodobljeno, ter prenovljeno spletno stran www.golfarboretum.si.

Dobrodošli v Arboretumu!


Dec 13, 2019