Golf igrišče Arboretum sporoča:

  • V petek, 7. februarja 2020  bo golf igrišče odprto in bo na voljo za igranje predvidoma do nedelje 9. februarja 2020.V četrtek so pokosili zelenice, v kolikor bo vreme dopuščalo v naslednjem tednu še fairwaye. Vse tri dni bodo starti skupinski ob 11.00. Rezervacije so obvezne in jih sprejema recepcija igrišča. Igranje bo zopet omogočeno vsem imetnikom vseh letnih kart, za vse ostale je dnevna karta zelo ugodna.   

 

  • Urejanje notranjosti klubske hiše:

- V celoti so pobelili in sanirali spodnje prostore, kjer se nahajajo recepcija, garderobe in shrambe za opremo. V prihodnjih dneh, ko bo igrišče odprto bodo na voljo samo sanitarije, garderobe bodo še zaradi delne prenove zaprte.

- V kletnih prostorih je ostalo še nekaj vozičkov in druge opreme, zato vse lastnike naprošajo, da svoje čim preje odpeljejo.

- V sezoni 2020 ne bo več mogoče puščati opreme v odprtih prostorih, razen v najetih zamreženih omaricah, zato vse pozivajo, da si  pravočasno zagotovite svojo.

 

  • Skupinska delovna akcija

Ob začetku sezone bo igrišče povabilo vse člane in igralce na skupinsko delovno akcijo, da bi na fairwajih postorili še zadnja koristna opravila pred glavno sezono. Delovna akcija bo seveda namenjena tudi druženju in izmenjavi mnenj med igralci in upravljalci igrišča. Zaposleni in uprava upajo, da se jim boste pridružili v čim večjem številu!

 


Feb 06, 2020