Aleksander Onišak, lastnik trgovine z golf opremo v sodelovanju z Indoor Golf Center Celje organizira že 2. dobrodelni golf turnir za otroke, obolele za rakom, in njihove družine.


Lansko jesen je Aleksander Onišak, ki se ukvarja s potapljanjem in iskanjem golf žogic v vodah golf igrišč ter prodajo rabljenih golf žogic, organiziral golf turnir, ki se je odvijal na golf igrišču Zlati grič v Slovenskih Konjicah. Tokrat gre še korak naprej, kajti turnir bo potekal v Indoor Golf Centru Celje, in to v zimskem času. Golf je sicer bolje poznan kot šport na lepo urejenih zelenicah v tišini narave,  na letošnjo pustno soboto, 22. 2. 2020, pa golfiste od povsod lepo vabijo, da se udeležijo prav posebnega golf turnirja, ki ga bodo udeleženci odigrali s pomočjo virtualne igre.


Indoor Golf Center Celje obsega igralne površine, namenjene učenju, vadbi in igri golfa v vseh vremenskih razmerah tudi takrat, ko igra v naravi ni mogoča. Na tokratnem turnirju se bodo golfisti pomerili v  Foursome dvojicah, patanju in igri iz bunkerja.
Izvedbo samega golf turnirja je že podprlo nekaj poslovnih partnerjev in društev, ki so se odzvali že pri organizaciji prvega turnirja. Pridružilo se je še nekaj novih. Seveda pa bodo tako organizatorji kot otroci in njihove družine veseli vsake pomoči in prispevka.

Zbrane donacije bodo namenjene Junakom 3. nadstropja. Kdo je to? To so otroci in mladostniki, ki so se ali se še vedno borijo s hudimi krvnimi boleznimi in različnimi vrstami rakavih obolenj.


"Ko otrok zboli za rakom, je to morda ena najtežjih preizkušenj za vso družino. Takrat se v starših in otroku prebudijo mnoge še neodkrite veščine in moč, ki je potrebna za soočanje s težavami v obdobju bolezni in zdravljenja ter tudi kasneje."


Denar bo predan Ustanovi za pomoč otroku z rakom, Bohoričeva ulica 20, 1000 Ljubljana.


Če želite pomagati tudi vi, lahko donacije nakažete na:
IBAN: SI56 02222-0016587830
Namen: Golf – za junake 3. nadstropja
Ustanova za pomoč otroku z rakom
Bohoričeva ulica 20
1000 Ljubljana

Na njihovi spletni strani je med drugim zapisano tudi: "Tako kot vse lepe stvari v življenju se te zgodijo, ko ljudje stopijo skupaj. S skupnimi močmi smo že toliko let storili toliko lepega, in vsi si srčno želimo, da bi še veliko več naredili tudi v prihodnosti. Z vašimi donacijami bomo lahko tudi v prihodnje pomagali našim najmanjšim in njihovim družinam."

 

Več o tej akciji najdete tukaj - klikni

 


Feb 18, 2020