CUBO golf igrišče z edinstveno Toptracer Range tehnologijo.

Na CUBO golf igrišču lahko sedaj trenirate kot pravi golf profesionalec. Z najsodobnejšo tehnologijo sledenja in analitike Toptracer-ja CUBO golf ponuja privlačno, zabavno in na podatkih temelječo golfsko izkušnjo za igralce vseh starosti.

Z 6.10.2022 so na vadišču namestili inovativno tehnologijo Toptracer Range, s katero golf dvigujejo na drugo raven vznemirjanja in zabave. Tehnologija, ki sledi žogicam, meri smer, hitrost in daljino vašega udarca omogoča pregledovanje pomembnih informacij o vaši igri in vam bo v pomoč pri izboljšanju igre na samem igrišču. CUBO golf Toptracer Range je trenutno vse dni v tednu od 8h naprej brezplačno na voljo za uporabo na vadišču za vse igralce in navdušence. Vse kar potrebujete so zgolj žogice za vadišče. 

Udarjajte iz pokritega dela udarjališča ali umetne trave in prek mobilne aplikacije Toptracer Range takoj prejmite podatke o udarcih na svojo dlan. Udarci se snemajo, tako da lahko igralci golfa prilagodijo zamah in takoj vidijo vpliv na svoje udarce na ekranu ali podatke shranijo tudi na aplikacijo na telefonu. Skozi resnično interaktivno in individualizirano izkušnjo igralci vseh starosti in ravni golf sposobnosti igrajo različne zabavne igre in igre, ki temeljijo na spretnostih, tekmujejo s prijatelji, si ogledajo izsleditev svojih udarcev in prejmejo takojšnje podatke na svoj pametni telefon ali tablico.

Igralci vseh starosti in golf znanja, bodo uživali v igranju ikoničnih igrišč ali ciljanju na virtualne tarče, približevanju žogice in preverjanju, ali se lahko povzpnejo na svetovno lestvico najboljših. Obenem pa boste lahko enkrat za vselej razjasnili večno vprašanje, kdo lahko žogico udari najdlje.

Toptracer Range omogoča tudi nekoliko bolj zabavne aktivnosti. S prijatelji, soigralci in golf navdušenci iz vsega sveta boste lahko igrali tudi različne zabavne igre in tekmovali v virtualni igri na nekaj najbolj znanih in zahtevnih igriščih za golf na svetu. Interaktivno doživetje na CUBO golf tako lahko uporabljajo tako izkušeni golfisti, kot tudi tisti, ki se z golfom srečajo prvič. 

S Toptracer na CUBO golf želijo, da vadišče ni zgolj v prostor za vadbo golfistov, pač pa tudi prostor sprostitve ob športni aktivnosti in zabavi. To so letos že pričeli s paketom vadbe pod reflektorji. Balls&lights, kjer lahko v družbi največ 6 prijateljev ob hrani, pijači in zabavi z DJ-em igrate od srede do petka.

Preizkusite Toptrancer Range, ki je v Sloveniji na voljo zgolj na CUBO golf igrišču in pridobite zanimive podatke o svojem golf udarcu.

KAJ JE TOP TRACER?

Tehnologija Toptracer® Range ponuja različne vrste podatkov o vašem zamahu in različne vrste iger in igranja najbolj znanih svetovnih igrišč, s katerimi lahko izboljšate zamah.

Tako lahko ima vsak igralec golfa – od profesionalcev do nedeljskih golfistov – dostop do dragocenih vpogledov v udarce, na primer o tem, kako daleč, kako hitro in (za nekatere izmed nas), v katero smer je ta žogica sploh šla. Z gamifikacijo golf izkušnje Toptracer predstavlja golf novi generaciji igralcev, postavlja igrišča za dolgoročni uspeh in združuje ljudi vseh starosti ob tej zanimivi in zabavni igri.

Več o Toptracer: https://www.toptracer.com/range/

Več o Toptracer na CUBO golf: https://cubogroup.si/toptracer-range 


Okt 26, 2022