Leto 2016 prinaša v slovenski golf  kar nekaj novosti: Novo vadbišče  v Ljubljani – Mladinski golf center Stanežiče, novo golf igrišče v Radencih, prenovljeno igrišče oziroma drugih  devet lukenj na Kraljevem igrišču na Bledu, dopolnjena Pravila golfa, spremenjen EGA hendikep sistem in verjetno bi se našlo še kaj, na koncu pa se lahko pohvalimo tudi sami z novim Golfportalom.

Avtor fotografije: Mirko Kunšič

 

Glavni povod za spremembo domače strani in vse kar je z njo povezanega je, da smo jo bili nekako "prisiljeni" spremeniti. S 1.1.2016 je namreč stopil v veljavo nov EGA HCP sistem, ki se kar v veliki meri razlikuje od tega, ki smo ga uporabljali do letošnjega leta. Spremembe niso tako občutne za igralce same, v ozadju pa je bilo dela ogromno, saj je bilo treba na novo postaviti ves sistem, pravilno vgraditi formule za preračune, vezane na obračunavanje HCP, ko se vnašajo in objavljajo rezultati.

 

Poleg tega, kar se dogaja v ozadju celotnega sistema, smo pripravili tudi novo podobo vseh strani, tako oblikovno kot vsebinsko. Poskušali smo postaviti sistem, ki bo za igralce /uporabnike bolj pregleden, prijazen in funkcionalen. Ko boste pričeli uporabljati novi golfportal, boste verjetno na začetku naleteli na veliko vprašanj, kje je kaj, kako pridem do tega…

Vsaka sprememba in novost seveda zahtevata svoj čas, da se na nanju privadimo in ju znamo prav uporabljati. Zato vas v tem prehodnem obdobju prosimo za razumevanje in malo potrpljenja, posebej še če na začetku kaj ne bi delovalo, ali bi delovalo z napakami, če bodo podatki in rubrike pomanjkljivi…

 

Avtor fotografije: Mirko Kunšič

 

Kakor je z vsako zadevo  v življenju bo novi portal najbrž marsikomu všeč, drugi ga bodo kritizirali, tretjim pa bo vseeno.

 

Vsega tega se zavedamo in tudi pričakujemo vse te različne odzive. Zagotavljamo  pa vam, da se bomo trudili in portal v doglednem času uredili tako, da bo v zadovoljstvo vsem vam golfistkam in golfistom in tudi vsem drugim obiskovalcem.

 

V naprej hvala za vaše razumevanje!

 

Golf zveza Slovenije


Apr 08, 2016