Tudi letos se je na odlično urejenem golf igrišču Livada v Moravskih toplicah na dan čarovnic, 31. oktober, zgodil že četrti Golf Turnir Prijateljev Čarovnic 2015.

V prijetnem čarovniškem vzdušju, pa da ne bo pomote, zelo tekmovalnem turnirju, ki se ga je udeležilo blizu 70 čarovnic in čarovnikov, se je spet dogajalo.

Čarovniška komisija v sestavi predsedujoči  glavni čarovnik  Andrej Baloh in člana čarovniške komisije Darinka Borštnik in neumorni Jože Pucko, se je potrudila, da je vse potekalo v čarovniškem pred turnirskem in po turnirskem druženju in v zelo tekmovalnem vzdušju.

Letošnji zmagovalci so postali v neto konkurenci med čarovnicami v skupini A Katarina Mejal, v skupini B Helena Vrtačič, sledili sta ji Mojca Ambrožič Dobrovoljc in Nataša Banič. Med čarovniki je v skupini A zmagal Jure Razgoršek, sledila sta mu je Brane Volkar in Matjaž Strdin. V skupini B je zmagal Nino Katona, na drugo oz. tretje mesto sta se uvrstila  Roberto Ceroici in Marijan Jurenec.

Bruto čarovnica je letos postala Marta Šbul z rezultatom 22 bruto točk, med čarovniki pa je zmagal z rezultatom 34 bruto točk še vedno odlični Gašper Brodnik.

Seveda je tudi letos potekalo tekmovanje v kategorijah najbližje metli, zmagala sta Darija Šinkovec z 7,6 m in Janez Dobrovoljc z 7,2 m, in najbližje čarovnici-zastavici, kjer sta bila zmagovalca Nataša Banič in Janez Vrtačič.

Letošnjega turnirja se je  na povabilo glavnega čarovnika udeležil tudi predsednik Golf zveze Slovenije in seveda tudi čarovnik Marijan, ki je  podelil nagradi bruto zmagovalcema.

Na koncu je padla čarovniška odločitev….Turnir Prijateljev Čarovnic bo tudi drugo leto v Moravcih.


Apr 04, 2016