Mladinska reprezentanca premagala ekipo Veneta

Mladinska reprezentanca premagala ekipo Veneta
Od 10.-16. marca je naša amaterska reprezentanca opravila že zadnji sklop priprav pred začetkom tekmovalne sezone. 

Na trening kampu, ki so ga opravili na golf igrišču Paradiso, je bilo 15 igralcev in igralk ter 4 trenerji, ki so skrbeli za telesno, tehnično in taktično pripravo igralcev in igralk. 

Golf igrišče Paradiso nudi odlične pogoje za trening; 2 vadišča, 18 lukenj in še dodatne 4 kratke luknje, nastanitev ter hrana, so glavni razlogi, da opravi naša reprezentanca vsako leto predtekmovalni trening kamp ravno na tem igrišču. Trening kamp je bil namenjen utrjevanju kratke in dolge igre v tekmovalnih pogojih, ter igranju na igrišču in učenju taktike igranja. V ta namen so poleg golf igrišča Paradiso igrali tudi golf igrišče Chervo golf in Verona.

Zadnji dan trening kampa je reprezentanca izkoristila za dvomeč, med našo mladinsko reprezentanco in reprezentanco Veneta na golf igrišču Verona. Za našo reprezentanco so nastopili Kristjan Vojteh Burkelca, Gal Patrik Štirn, Vid Potočar, Luka Strašek, Martin Čurič, Jakob Balkovec, Nejc Čop Tomšič ter dve mladinki Vida Obersnel in Barbara Car. Odigrali so 2 x foursomes  match in 5 x single match, kjer je letos naša reprezentanca prepričljivo dobila 6 točk in tako prvič premagala ekipo Veneto. 

»V letošnjem zimskem obdobju smo opravili 4 večdnevne trening kampe na golf igrišču Lignano in Gradu ter sedaj še tedenski kamp v Paradisu in tako pripravili reprezentante za prva tekmovanja. Rezultati na golf igrišču so bili tekom kampa zelo dobri in vsi komaj čakamo na prva tekmovanja.« je bila kratka ocena glavnega trenerja Uroša Gregoriča pred začetkom tekmovalne sezone.


Mar 17, 2019