Po lanski uspešni sezoni, ko se je serija Afterjob 9 igrala na igriščih  Trnovo, Cubo in Otočec se je neumorni organizator Gregor Vehovec za letošnje sezono dogovoril tudi z igriščem Riverside v Zagrebu.

“Lastnik in zaposleni na igrišču Riverside so navdušeni nad idejo in so potrdili letošnjo serijo turnirjev v Zagrebu˝ je zadovoljen sporočil Gregor Vehovec, ki napoveduje novo zanimivo in uspešno sezono. Letošnji prvi After job 9 na zunanjih igriščih bo predvidoma v četrtek, 21. marca na Hrvaškem. Igrišče Riverside v hrvaški prestolnici se lahko pohvali z Championship igriščem z 18 luknjami in mestnim igriščem z 9 luknjami, ki je namenjeno predvsem začetnikom in odlično restavracijo. Tekmovalni dnevi v Zagrebu bodo četrtki in v program imajo vsaj deset turnirjev v tej sezoni.

V Sloveniji pa bodo Afterjob 9 turnirji še naprej ob torkih na Trnovem,  kjer bo prvi turnir odigran 2.aprila. Ob sredah se bo igralo na Otočcu, kjer bo prvi turnir 17. aprila in na Ptuju. Vsak četrtek od 11.aprila naprej pa tudi na Cubo golf v Smledniku.

Razpisi bodo na voljo na  www.golfportal.si in na Hrvaškem https://www.riversidegolf.hr/,organizatorji napovedujejo številne novosti v letošnjem letu, zato se pripravite na zanimivo tekmovalno sezono.


Mar 06, 2024