Golf igrišče Arboretum je v celoti odprto od četrtka 18.2.2021 dalje, odprto je tudi vadbišče za trening dolge igre.   

Letošnja sezona se je pričela zgodaj, vremenske razmere so idealne, golf igrišče je v odličnem stanju, opravili smo že prve košnje. Zaradi suhega in nekoliko vetrovnega vremena je igrišče že na začetku sezone suho in lepo urejeno. Ker je vremenska na-poved v naslednjih dneh spodbudna, smo se odločili, da odpremo tudi vadbišče za vadbo dolge igre.   

Golf igrišče je v celoti odprto vsak dan od 10.00 ure dalje ob strogem upoštevanju  navodil NIJZ.  Štartne čase lahko rezervirate po telefonu, tel. št. 051-395-777 ali  pošljite mail na info@golfarboretum.si

Do 14.3.2021 je v veljavi zimski cenik, cena dnevne karte za 18. lukenj znaša 30EUR. 

V restavraciji Arboretum lahko vsak dan naročite kavico, pijačo in hrano »TO GO«. Pokličete lahko na številko  01/ 839 54 53.

Garderobni prostori zaenkrat še ostajajo zaprti, na voljo so vam sanitarije in prostori za hranjenje golf opreme. 

Vse igralce lepo prosimo, da zaradi zasedenosti golf igrišča rezervirajo samo toliko štartnih mest, kolikor je igralcev, saj nam vsako nezasedeno mesto v skupini povzro-ča izpad dohodka. 

Igralce tudi lepo prosimo, da dosledno popravljajo odtrgane travne ruše po igrišču in udarnine na zelenicah. Travna ruša se v tem obdobju ne zarašča, zato je pomembno da jo vrnemo nazaj na odtrgano mesto.   

Za vse dodatne informacije lahko pokličite recepcijo golf igrišča Arboretum na tel. št. 051-395-777 ali  pošljite mail na info@golfarboretum.si

Vabljeni!

Volčji Potok 21.2.2021               

Ekipa golf igrišča Arboretum


Feb 22, 2021