Kakšne težave ima Tiger?

Vse odkar so v javnost prišli posnetki aretacije najbolj slavnega igralca golfa na svetu se privrženci

Tigerja Woodsa sprašujejo, kaj se pravzaprav dogaja z zvezdnikom, ki nikakor ne najde izhoda iz krize. Zdaj se je s svojo teorijo oglasil tudi nekdanji kapetan ameriške izbrane vrste Ryderjevega pokala, Paul Azinger.


Prav gotovo ni bilo malo ljubiteljev golfa, ki so policiji na Floridi očitali neprimerno ravnanje, ko je na spletu objavila posnetke aretacije golfskega zvezdnika. Ko je vse skupaj prišlo na plano, pa je še več tistih, ki ugibajo, kaj se z zmagovalcem 14ih majorjev pravzaprav sploh dogaja. Še posebej, ker se je izkazalo, da Tiger pred policijskim postopkom, v katerem je deloval skorajda povsem nepriseben, ni spil niti kapljice alkohola.

Paul Azinger je postregel z novo teorijo: “Sam se sicer s Tigerjem v zadnjih letih nisem veliko družil, vendar sem slišal kar precej mnenj posameznih igralcev na turneji. Slednji so prepričani, da je vse skupaj posledica njegovih številnih operacij v zadnjih letih. Woods je imel obilo zdravstvenih težav. Spomnimo se na njegovo koleno, pa na ahilovo tetivo in zdaj hrbet. Posledično je vrsto let trpel hude bolečine in možno je, da se je zaradi tega navadil jemati tablete proti bolečinam. Nazadnje so v  njegovi krvi ob ostalih substancah našli tudi izsledke Vicodina. Če gre res za tovrstno ozadje, upam, da bo Woodsu nekdo, ki mu je blizu ponudil pomoč.”


Jun 12, 2017