GOLF SLOVENIJA št. 4

Spoštovane golfistke in golfisti,

pripravili smo novo številko naše golf revije "GOLF SLOVENIJA", ki jo boste prejeli po pošti vsi aktivni člani v začetku novembra.
V kolikor revije ne boste prejeli na vaš domači naslov, nam prosim to sporočite po elektronski pošti na golfzveza@golfzveza-slovenije.si in nam zaupajte vaš pravi naslov. 

Kljub temu, da poskušamo urejati vaše podatke z vašimi klubi, nam to v celoti ne uspeva. Ob vsakokratnem pošiljanju revije na vaše domače naslove jih prejmemo kar nekaj nazaj s pripisom Pošte Slovenije, da naslovnik ni poznan.Zelo veseli bi bili, če bi člani sporočili svojemu matičnemu klubu, v kolikor spremenite svoj naslov, saj je potem zapletov bistveno manj. 

Poleg tega vas tudi naprošamo, da nam pišete, kaj bi si v reviji žeželi prebrati, oziroma predlagate teme, ki bi jih mi poskušali pripraviti za vas.

Revija je namenjena vam in ne nam ustvarjalcem.

Uredništvo GOLF SLOVENIJA

 

Opravičilo: pri objavi rezultatov tekmovanj Golf zveze Slovenije nam je pri neto posamičnih rezultatih Pokalnega tekmovanja za seniorke ponagajal tiskarski škrat in preskočil 1. uvrščeno gospo Majdo Volavšek (GK 2000 Žalec), za kar se gospe Volavšek in klubu iskreno opravičujemo. Pravi rezultati so tukaj – klik!


Nov 15, 2018