Golf Grad Otočec v 2020
 
Dobrodošli v Devetnajstici, podeželski hiši Gradu Otočec, ki sodi pod okrilje mednarodnega združenja Relais & Châteaux. Devetnajstica stoji tik ob atraktivnem otoškem golf igrišču. Z velikimi steklenimi površinami očarljivo vpeta v naravno okolje je namenjena druženju gostov ter uživanju v naravi in kulinaričnih dobrotah. Tako golfistom kot drugim obiskovalcem so tu na voljo sveže pripravljene tradicionalne jedi, ki jih iz lokalno pridelanih sestavin pripravljajo grajski kuharski mojstri.
 

 
Na 75 hektarjih zelenic otoškega igrišča za golf, ki se razprostira v neposredni bližini Gradu Otočec, atraktivne dolenjske graščine na rečnem otoku, smo v letu 2019 veliko energije vlagali v prenovo infrastrukture, prizadevali pa smo si tudi za še večjo prepoznavnost med domačimi in tujimi golfskimi navdušenci in pestrost spremljevalne lokalne ponudbe.
 
 
Z začetkom golfske sezone 2020 smo na mestu nekdanjega starega skednja ob gradu Struga za golfiste in druge goste odprli nov objekt z recepcijo, trgovinico z golf opremo, bistrojem in prostorom za druženje. 
Gre za lično arhitekturno rešitev, vpeto v naravno okolje, z veliko steklenimi površinami, ki omogočajo gostom širok pogled na atraktivno igrišče. Lesena terasa nove golfske hiše že pridobiva naziv naj lokacija z razgledom na dolenjske griče. Dodatno pa je z nje zanimiv tudi pogled na zelenico zadnje, 18. luknje, na kateri bodo izkušeni golfisti z dobrimi udarci navduševali opazovalce.

 
Podeželska hiša Gradu Otočec z domačo dolenjsko kulinarično ponudbo bo tako namenjena ne le golfistom temveč tudi in predvsem gostom gradu in drugim obiskovalcem.
 
Otoškim gostom bomo tudi v prihajajoči sezoni ponudili zanimive dogodke in turnirje, ki jih bomo povezali s kulinarično ponudbo Gradu Otočec. Uživali bodo lahko v lepi dolenjski naravi in v za igro optimalnih razmerah. In ker je Otočec kot destinacija pravi mozaik doživetij, bodo lahko na svoj račun prišli tudi vsi ostali. Na Otočcu imamo namreč tudi termalno vodo, ujeto v atraktiven bazen Hotela Šport, manjši sprostitveni center s savnami in prostori za počitek, sobe s športnim pridihom, pustolovski park, mrežo urejenih kolesarskih poti, odlično kulinariko in še mnogo drugega
 
 
 
 
Vse lepo v 2020 in dobrodošli na Otočcu!
 

 


Jul 29, 2020