Golf Grad Otočec v 2020

Golf Grad Otočec v 2020
 
 
Na 75 hektarjih zelenic otoškega igrišča za golf, ki se razprostira v neposredni bližini Gradu Otočec, atraktivne dolenjske graščine na rečnem otoku, smo v letu 2019 veliko energije vlagali v prenovo infrastrukture, prizadevali pa smo si tudi za še večjo prepoznavnost med domačimi in tujimi golfskimi navdušenci in pestrost spremljevalne lokalne ponudbe.
 
Golf igrišče je živa stvar in tako vsako leto potrebuje kakšno preureditev, novost – vse z namenom igralcem in drugim obiskovalcem ponuditi čim boljšo doživljajsko izkušnjo. Tako smo na celem igrišču prenovili namakalni sistem, temeljito obnovili tretjino peščenih ovir oz. bunkerjev, poskrbeli smo tudi za nov golfski inventar (nove označbe, zastavice, košarice, …) in nabavili nove električne avtomobile. Z nabavo le-teh bomo nadaljevali tudi v prihodnje in tako postopoma v celoti prenovili golfski vozni park.
 
Otoškim gostom bomo tudi v prihajajoči sezoni ponudili zanimive dogodke in turnirje, ki jih bomo povezali s kulinarično ponudbo Gradu Otočec. Uživali bodo lahko v lepi dolenjski naravi in v za igro optimalnih razmerah. In ker je Otočec kot destinacija pravi mozaik doživetij, bodo lahko na svoj račun prišli tudi vsi ostali. Na Otočcu imamo namreč tudi termalno vodo, ujeto v atraktiven bazen Hotela Šport, manjši sprostitveni center s savnami in prostori za počitek, sobe s športnim pridihom, pustolovski park, mrežo urejenih kolesarskih poti, odlično kulinariko in še mnogo drugega.
 
NOVO, ATRAKTIVNO, UGODNO, PRIROČNO:
 
-Z začetkom golfske sezone 2020 bomo na mestu nekdanjega starega skednja ob gradu Struga za golfiste in druge goste odprli nov objekt z recepcijo, trgovinico z golf opremo, bistrojem in prostorom za druženje
 
 
Gre za lično arhitekturno rešitev, vpeto v naravno okolje, z veliko steklenimi površinami, ki omogočajo gostom širok pogled na atraktivno igrišče. Lesena terasa nove golfske hiše že pridobiva naziv naj lokacija z razgledom na dolenjske griče. Dodatno pa je z nje zanimiv tudi pogled na zelenico zadnje, 18. luknje, na kateri bodo izkušeni golfisti z dobrimi udarci navduševali opazovalce.
 
Podeželska hiša Gradu Otočec z domačo dolenjsko kulinarično ponudbo bo tako namenjena ne le golfistom temveč tudi in predvsem gostom gradu in drugim obiskovalcem.
 
-Na spletni strani www.golf-otocec.si je že objavljen cenik letnih kart za 2020 z navodili in ponudba za najem priročnih omaric za hrambo golfske opreme na igrišču. Novost je letna karta z doplačilom - namenjena je golfistom, ki zaradi službenih ali drugih obveznosti igrajo manj, kot bi si želeli. Ta letna karta je cenovno ugodnejša, igra pa je z doplačilom mogoča kadarkoli v tednu. 
 
-Pozimi otoške zelenice počivajo, a ob milih temperaturah in primernem vremenu je ljubiteljem golfa na našem igrišču omogočena igra na luknjah od številke 10 do številke 18 tudi izven uradne igralne sezone. Imetnikom letnih kart za Golf Grad Otočec je igra v zimskem času omogočena brez doplačil, za ostale je cena dnevne igralnine izjemno ugodna.
 
Zainteresiranim predlagamo, da nas pred prihodom na igrišče pokličejo in preverijo, če je igrišče odprto. 
 
-Informacije o aktivnostih na otoškem igrišču, novice, obvestila in zanimivosti bodo redno objavljene na spletni strani www.golf-otocec.si, ki omogoča tudi spletne rezervacije terminov za igro.
 
 
 
 
Vse lepo v 2020 in dobrodošli na Otočcu!
 

 


Jan 14, 2020