ŠOLA GOLFA ZA MLADE GITA GOLF     
                                           
GITA GOLF nudi osnovnošolcem Spodnjega Podravja možnost, da se seznanijo z golfsko igro, v nadaljevanju pa se lahko priključijo rednim treningom in tekmovanjem v okviru Golf zveze Slovenije.

 

Osnovnošolski tečaji

Od septembra do konca marca izvajamo redne ali občasne tečaje golfa na osnovnih šolah: Slivnica, Rače, Miklavž, Starše, Kidričevo, Hajdina, Breg, Olge Meglič, Mladika, Ljudski vrt, Dornava, Videm in Gorišnica. Otroke v telovadnici seznanimo z osnovnimi golfskimi udarci in predstavimo golfska pravila.
 

Nadaljevanje tečaja na Igrišču za golf Ptuj

V aprilu se z našimi tečajniki preselimo na Igrišče za golf Ptuj, kjer utrdimo pridobljeno zdravje na pravem igrišču in s pravimi golfskimi žogicami. Tečaje izvajamo po smernicah Mladinske golf izkaznice Golf zveze Slovenije. 
 

Vrednote, ki jih otroci pridobijo z golfom

Samostojnost pri igri, vztrajnost za doseganje rezultatov, spoštovanje sotekmovalcev, ohranjanje narave, temelje lepega vedenja.
 

Treningi rekreativnih skupin

Po opravljenem tečaju se otroci lahko vključijo na redne treninge rekreativnih skupin. V prvi skupini so otroci do 10. let, v drugi pa starejši. Dobivamo se dva krat tedensko, po 90 minut.
 

Treningi tekmovalcev
Z otroke, ki si želijo tekmovati na Šolskih tekmovanjih pod okriljem Golf zveze Slovenije imamo organizirane treninge 2 krat tedensko po 90 minut in en krat tedensko 45 min individualnega treninga.
 

Poletni golfski dopoldnevi
V času počitnic organizira GITA GOLF dopoldansko druženje na golf igrišču Ptuj. Ob učenju golfskih osnov poskrbimo za obilo zabavnih igric in prijetnih doživetij.


www.gitagolf.com
fb gitagolf
kontaktni telefon: 031-749-472
mail: brigita.sostar@gmail.com


Maj 04, 2021