7. European Olympic Hopes Trophy te dni na Livadi

Danes je na golf igrišču Livada v Moravskih Toplicah potekal uradni trening za 7. European Olympic Hopes Trophy. Tekmovanje za mladinke in mladince do 16 let, ki je do sedaj z dvoletnim zaporedjem potekalo že na Madžarskem, Češkem in Slovaškem, letos in prihodnje leto gostimo v Sloveniji. 

Tokrat z dekliškimi ekipami sodelujejo: Slovaška, Nemčija, Češka in Slovenija. Njihove rezultate na jutrišnjih kvalifikacijah v seštevni igri lahko spremljate tukaj

V fantovski konkurenci pa se bodo na kvalifikacijah pomerile: Slovaška, Nemčija, Češka, Slovenija, Madžarska in letos prvič tudi Italija. Njihovi jutrišnji rezultati bodo tukaj.

Kvalifikacije so osnova za vrstni red držav za prihodnje tri dni, ko se bodo ekipe pomerile v Match igri (foursomes in single). 

7. EOHT 2019 se je uradno pričel z otvoritvijo, ki je potekala ob 19:00 uri danes. Tekmovalke in tekmovalci so z mislimi že pri jutrišnjem prvem tekmovalnem dnevu, ki bo zagotovo zanimiv in napet, saj golf igrišče Livada zna biti tudi za izkušenega igralca zelo zahtevno. 

Več fotografij bo v prihodnjih dneh objavljenih na FB profilu EOHT 2019. Spremljajte nas in tudi tam spodbujajte mlade golsfske upe!


Apr 23, 2019