3. Slo Am Tour v Lipici

Od petka, 24. maja do nedelje 26. maja je v Lipici potekal 3. krog letošnjega Slo Am Toura.

Udeležba je bila nekoliko skromnejša, kar je najbrž posledica tako pretekli teden zaključenega mednarodnega prvenstva, kot tudi zaključevanja šolskega leta in obveznosti, ki jih morajo nekateri tekmovalci še izpolniti.

Tiste, ki so se tekmovanja udeležili, je pozdravilo izjemno lepo urejeno lipiško golf igrišče. Zaposleni so se res potrudili in pripravili to devetlukenjsko igrišče tako dobro, da je bilo res veselje igrati na njem. Z belimi udarjališči za moške in modrimi za ženske, je že tako zahtevno igrišče le še pridobilo in se postavilo ob bok “velikim”.

Vreme je z nekaj kapljami ponagajalo le danes (nedelja). Po trendu v zadnjem času bi že bilo kar čudno, če bi se vsi trije tekmovalni dnevi končali brez dežja.

Po treh odigranih rundah je v moški konkurenci z dvema udarcema pod parom zasedel prvo mesto Kristjan Vojteh Burkelca, drugi s petimi udarci več (tri čez par) je bil Nejc Čop Tomšič in tretje mesto z še enim dodatnim udarcem (štiri čez par) je zasedel Max Golob.

Pri dekletih je tokrat prvo mesto zasedla Tijana Jovičevič Kovačič, druga je bila Madžarka Emma Jaczkovics in tretja Valentina Štiftar Anžič.

Podelili smo še kolajni za prvo mesto: prvo v kategoriji dečki do dvanajst let Anžetu Mušiču in drugo Zali Jesih za prvo mesto v kategoriji Deklice - rekreacija.

Vsem tekmovalkami in tekmovalcem čestitamo za sodelovanje in dosežene rezultate ter še enkrat iskrena hvala gostitelju - golf igrišču Lipica.

 


Maj 27, 2019